perjantai 20. huhtikuuta 2012

Ph- ihme jatkuu...painosta


kuva: jumppaa.blogspot.com

"Saat kiittää kehon liian hapanta sisäistä ympäristöä niistä liikakiloista joita kanniskelet mukanasi. Yrittäessään suojella kehon tärkeimpiä elimiä happamuudelta keho muodostaa rasvasoluja kuljettaakseen happoja niistä pois. Kehosi liikakilot pelastavat tavallaan elämäsi! Ja samasta syystä keho ei myöskään halua luopua niistä. Kun syöt ja juot alkalisemmin, kehollasi ei ole enää tarvetta ylimääräiselle rasvalla.

Tämän vuoksi laihduttaminen on jojoilua. Happoa ja haitallisia kemikaaleja täynnä olevat rasvasolut eivät häviä "tavallisella" , kalorit alas laihduttamisella vaan tässä auttaa myöskin Newaysin suosittelema Detox-kuuri missä hyvillä lisäravinteilla ja homeopaattisilla tipoilla saadaan kemikaali-, happorasvasolut pois ja näin saadaan pysyvämpi painonpudotus. Katso vielä linkki!Linkki
"Ylipaino aiheuttaa myös keholle ylimääräistä rasitusta, joka puolestaan tuottaa lisää happoja, ja taas lisää rasvaa...kierre jatkuu loputtomiin.
Paino-ongelmat voivat johtua myös siitä, että bakteerit, hiivat, homeet ja sienet vaikeuttavat ruuansulatusta. Sen seurauksena syntyvät puutostilat voivat saada sinut lihomaan osittain jo siksi, että olet aina nälkäinen. Näiden "myrkyttämä" veri virtaa maksaan puhdistettavaksi -ja tämä ylimääräinen rasitus estää maksaa polttamasta tehokkaasti rasvaa ja sokeria. Tämä kehossa oleva kaaos rasittaa myös lisämunuaisia. Ihmisen vähäinen energia johtaa osaltaan ylipainoon. Toinen mahdollinen ylipainon aiheuttaja on väsynyt kilpirauhanen -joka säätelee aineenvaihdunnan nopeutta. Happaman ruuan himo (sokerinhimo), liiallinen ruokahalu ja matala verensokeriarvo ovat kaikki seurausta ruokavalion ja aineenvaihdunnan synnyttämistä hapoista ja kehon liiallisista bakteereista, hiivoista, sienestä ja homeista. Kaikki tämä yhteensä tekee lihomisesta helppoa ja laihtumisesta vaikeaa. Tämä koskee myös liiallista laihtumista, alipainoisuutta.

Terve keho ei ole ali-tai ylipainoinen. Terve keho pysyy luonnostaan ihannepainossa.

Mitä syödä ja Mitä välttää

Ph-tasapainon pitäminen tiukasti emäksisenä vaati kyllä rajun ruokavaliomuutoksen ja minusta ei ainakaan ole siihen niinkauan kuin saa olla terveenä. Yleensähän suuriin muutoksiin täytyy olla jokin mikä motivoi. Esimerkiksi aamupalaksi kirjan tekijän vaimo syö täysjyväriisi-parsapataa tai jotain vihersmoothieta, mihin kyllä ainakaan minä en joka aamu pystyisi. Paljon ituja, siemenien liuotusta jne. Olen joskus lukenut myös elävän ravinnon kirjoja ja tämä muistuttaa sitä.


Mutta se mikä minusta on hyvä että asiasta on tietoinen ja jos tulee ongelmia terveyden kanssa tämä on hyvä vaihtoehto.


Ja se että vaikka syökin suht tavallisesti muistaa että valkoiset jauhot ja sokeri eivät ole meille kenellekään tarpeellisia ja ne eivät saa meitä voimaan hyvin. Tuoreista kasviksista parhaita ovat:

Avokado
Erilaiset vihreät salaatit, kuten pinaatti, sinapinlehdet, lehtisalaatti, vesikrassi ja lehtijuurikas.
Tuoreet herneet
Idätetyt viljat, pavut, siemenet
Kaali
Kukkakaali
Kurkku
Lanttu 
Merikasvikset (nori, wakame, hijiki)
Muanakoiso
Nauris 
Pasternakka
Parsa
Parsakaali
Persilja
Porkkanat
Paprikat (kaikki värit)
Punajuuren lehdet
Retiisi
Ruusukaali
Salottisipuli
Selleri
Sitruuna, lime ja greippi
Sipuli
Tomaatti
Valkosipuli
Vesikastanja
Kesäkurpitsa (keltainen ja vihreä)
Vihreät pavut


Sitten vielä kymmenen ruokaa jotka aiheuttavat eniten allergia- ja happoreaktioita
1. maitotuotteet
2. liha ja äyriäiset
3. kaikki sokerit
4. etikka
5. sienet ja levät
6. maapähkinät
7. maissi
8. soijakastike ja miso
9. kananmunat
10. alkoholi


Että tässä sitten sumplia jotta tietäisi mitä syö:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti