lauantai 19. huhtikuuta 2014

haitalliset/ myrkylliset kemikaalit ihonhoito- ja hygieniatuotteissa
Blogini painottuu paljon ravintoon ja ravintolisiin. Ainakin yhtä tärkeää on kuitenkin miettiä miten haitallisilla kemikaaleilla elimistöä altistaa. 
Tämän päivän lainsäädännössä vastuu on kuluttajalla. Esim. ihonhoito- ja hygieniatuotteiden valmistajat saavat laittaa tuotteisiin mitä myrkkyjä haluavat. Niitä käytetään siksi että ne ovat halpoja ja uusien turvallisten vaihtoehtojen etsiminen kävisi turhan kalliiksi. Monet tuotteet sisältävät raskasmetalleja, hormonitoimintaa häiritseviä kemikaaleja, syöpää, iho-, silmä- ja hengitystieärsytystä aiheuttavia kemikaaleja ja nämä coctailit aiheuttavat monenlaisia terveysongelmia. Erityisesti lapset ja nuoret ovat herkkiä haitallisille kemikaaleille kypsymättömän maksan vuoksi. Tämä järkytti minua ja siksi haluan jakaa tätä tietoa. Moni reagoi, miksi kukaaan ei ole kertonut. Kun on tietoa voi sen jälkeen tehdä valinnan.

Newaysilta saa tällaista taskuopasta missä on tavallisimmin käytettyjä myrkkyjä mitä ihonhoitotuotteemme sisältävät.


Mutta koskaan ei ole myöhäistä. Elimistöllä on uskomaton kyky korjata vaurioita kun se vain saa oikeat työkalut siihen. Vaihda päivittäin käytettävät ihonhoito- ja hygieniatuotteet myrkyttömiin, korjaa immuunipuolustusta sisäisesti laadukkailla ravintolisillä, erityisesti antioksidanteilla (puhdistavat elimistöä tehokkaasti).

Kuullessani että on olemassa yritys kenellä on missio taata turvalliset tuotteet, sisäisesti ja ulkoisesti
olin valmis maksamaan vähän enemmän ja menemään laadussakin alaspäin mutta toisin kävi. Saan edullisemmin hygienia-ja ihonhoitotuotteita ja laatu on huippu luokkaa.