lauantai 19. huhtikuuta 2014

haitalliset/ myrkylliset kemikaalit ihonhoito- ja hygieniatuotteissa




Blogini painottuu paljon ravintoon ja ravintolisiin. Ainakin yhtä tärkeää on kuitenkin miettiä miten haitallisilla kemikaaleilla elimistöä altistaa. 
Tämän päivän lainsäädännössä vastuu on kuluttajalla. Esim. ihonhoito- ja hygieniatuotteiden valmistajat saavat laittaa tuotteisiin mitä myrkkyjä haluavat. Niitä käytetään siksi että ne ovat halpoja ja uusien turvallisten vaihtoehtojen etsiminen kävisi turhan kalliiksi. Monet tuotteet sisältävät raskasmetalleja, hormonitoimintaa häiritseviä kemikaaleja, syöpää, iho-, silmä- ja hengitystieärsytystä aiheuttavia kemikaaleja ja nämä coctailit aiheuttavat monenlaisia terveysongelmia. Erityisesti lapset ja nuoret ovat herkkiä haitallisille kemikaaleille kypsymättömän maksan vuoksi. Tämä järkytti minua ja siksi haluan jakaa tätä tietoa. Moni reagoi, miksi kukaaan ei ole kertonut. Kun on tietoa voi sen jälkeen tehdä valinnan.

Newaysilta saa tällaista taskuopasta missä on tavallisimmin käytettyjä myrkkyjä mitä ihonhoitotuotteemme sisältävät.


Mutta koskaan ei ole myöhäistä. Elimistöllä on uskomaton kyky korjata vaurioita kun se vain saa oikeat työkalut siihen. Vaihda päivittäin käytettävät ihonhoito- ja hygieniatuotteet myrkyttömiin, korjaa immuunipuolustusta sisäisesti laadukkailla ravintolisillä, erityisesti antioksidanteilla (puhdistavat elimistöä tehokkaasti).

Kuullessani että on olemassa yritys kenellä on missio taata turvalliset tuotteet, sisäisesti ja ulkoisesti
olin valmis maksamaan vähän enemmän ja menemään laadussakin alaspäin mutta toisin kävi. Saan edullisemmin hygienia-ja ihonhoitotuotteita ja laatu on huippu luokkaa.





1 kommentti:

  1. If you're trying to lose fat then you have to start following this brand new custom keto meal plan diet.

    To create this service, certified nutritionists, fitness trainers, and professional chefs joined together to develop keto meal plans that are productive, suitable, money-efficient, and enjoyable.

    From their grand opening in 2019, 100's of people have already remodeled their figure and well-being with the benefits a smart keto meal plan diet can provide.

    Speaking of benefits; clicking this link, you'll discover eight scientifically-certified ones offered by the keto meal plan diet.

    VastaaPoista