lauantai 9. huhtikuuta 2011

Green Qi- "viherjauhe"


Newaysin superfood sekoitus, Green Qi, 100% orgaaninen sisältäen suuren määrän hedelmiä ja kasvisperäisiä ainesosia ylläpitämään elinvoimaa, solujen terveellistä tasapainoa, tukemaan antioksidanttien saantia ja hyvää ruuansulatusta.
Green Qi sisältää runsaan yhdistelmän vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja ja ensiarvoisen tärkeitä entsyymejä. Tehokas ravitsemuksellinen yhdistelmä, joka saa sinut voimaan paremmin ja tasapainoisemmin.

Kasvava trendi on superelintarvikkeet, jotka antavat sinulle enemmän kuin vain perusravinnon ruokavaliossa. Kaikella ruualla on jonkinlainen ravintoarvo mutta jotkut ovat terveydellesi niin arvokkaita että niitä kutsutaan "superfoodiksi", superelintarvikkeiksi.

Avainainesosat:

PSB: Pre Sprouted Barley (ohran verso) sisältää runsaasti ravintoaineita. Avainasemassa ovat proteiinit, liukenevat kuidut, entsyymit, välttämättömät rasvahapot, vitamiinit, mineraalit ja aminohapot.

CHLORELLA: Levä, mikä on loistava ravinnonlähde. Sisältää laajan kirjon vitamiineja ja mineraaleja.

LINSEED: Pellavansiemenöljy on rikkain, luonnollisen omega-3 rasvahappojen lähde ja loistava vaihtoehto esimerkiksi kalaöljylle (erityisesti kasvissyöjille). Pellavansiemen on optimaalinen kuitujen lähde ja sisältää myös proteiinia ja kaikki kahdeksan aminohappoa antioksidatiivisilla ominaisuuksilla.

SPIRULINA: Myös levä, joka sisältää vitamiineja, paljon mineraaleja, aminohappoja ja entsyymejä

BARLEY GRASS: (ohran verso) joka säätelee elimistömme happo-emästasapainoa sekä tasapainottaa ja auttaa maksimoimaan solujen tehokkaan toiminnan.
Tukee ruoansulatusta ja aineenvaihduntaa sisältäen tehokkaita antioksidantteja ja anti-agin entsyymin.

(teksti käännetty Newaysin esitteestä, kuva Newaysin)

Green Qi on Newaysin "viherjauhe", mikä muuttaa kehoamme emäksisempään. Lue vielä lisää Chlorellasta ja Spirulinasta Superfood -sivuilta. Levien puhdistava ja myrkkyjä poistava vaikutus tuntuu minulle tärkeältä. Green Qi:hän sisältää myös paljon vitamiineja mutta myös antioksidantteja. Kerron myöhemmin myös antioksidanttiravintolisästä, Revenolista, mihin moni on yhtä ihastunut kuin minä Emperorsiin. Green Qi:hin olen myös ihastunut ja sitä sekä Maximolia olen antanut myös 14- ja 16- vuotiaille tyttärilleni. Tuotteethan ovat 100% luonnontuotteita ja turvallisia ja ne kokemukset mitä itse olen niistä saanut en voi olla antamatta niitä tytöillekin. Olin eilen juoksulenkillä varmaankin viiden vuoden jälkeen. Olen muuten ollut jumpissa mutta juosta en ole pystynyt polveni vuoksi. Juoksin eilen puolen tunnin lenkin ja minua ihmetytti kuinka nopeasti sain hengitykseni tasaantumaan, hapenottokykyni on parantunut huomattavasti. Neways tuotteista on myös monet urheilijat saaneet apua ja ravintolisäthän ovat tietenkin täysin doping-vapaita.

Lupasin myös kertoa muiden käyttäjien kokemuksia tuotteista:
Mieheni on käyttänyt tuotteita (Maximolia, Emperorsia kuukauden ja Green Qi:tä muutaman viikon vähemmän): Varmaankin kolmisen viikkoa kysyin lähes joka päivä huomaatko mitään, eikä tullut tunnustusta kunnes hän sanoi että hän tuntee saaneensa uutta energiaa, on töissä saanut tartuttua rästihommiin ja yleinen vireystaso on noussut:)
Esalla murtui kantaluu vuosi sitten ja se on kipuillut varsinkin pidempien lenkkien jälkeen. Tämä kipu on hävinnyt.

Laura 16v. Käyttänyt Maximolia kuukauden ja Emperors tabletteja pienemmällä annoksella ja Green Qi:tä muutaman viikon. Olo on pirteämpi ja mieli iloisempi. Esim. pizza ja muut rasvaiset ruuat "ällöttävät" ja tekee mieli enemmän kasviksia ja hedelmiä. Myös Esa sanoo että on alkanut lisätä paljon enemmän esim. salaattia ruokaansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti