perjantai 1. huhtikuuta 2011

millä neways tuotteilla aloitin?


Olen saanut sähköpostiini kysymyksiä millä ravintolisillä aloitin. Otin ensin Maximol mineraalijuoman ja "psyykenlääkkeeeni" Emperor`s formulan. Uskon että näillä tuotteilla olen saanut "ihmeet" aikaan. Tilasin samalla myös NewVeran, koska minulla on ollut paljon ongelmia vatsani kanssa. Sekä gastriittia että välillä suolistokramppeja ja tosi koviakin vatsakipuja. Nyt en kolmeen viikkoon tiennyt vatsakivuista mitään. En ole myöskään pystynyt käyttämään mitään tabletteja esim. luontaistuotteita tai kalaöljyjä, on tuntunut että ne ihan syövyttävät mahalaukun. Newaysin ravintolisien kanssa ei ole ollut mitään ongelmia. Muutama viikko näiden kolmen ravintolisän aloituksen jälkeen join Puri-Tea:ta viikon ja senkin vaikutukset kyllä huomasi:)


Maximol Solutions

Maailman johtaviin mineraalivalmisteisiin kuuluva, Newaysin patentoitu lippulaiva Maximol, joka sisältää ainutlaatuisen seoksen luonnon mineraaleja, aminohappoja, entsyymejä, kasvisantioksidantteja, vitamiineja ja prebiootteja (ylläpitävät suoliston hyvää bakteerikantaa) luonnollisista lähteistä.
Makromineraalit ovat kehomme tärkeimpiä mineraaleja.

Kalsium: tukee luustomme terveyttä, solujen ja lihashermotuksen aktiivisuutta
Magnesium: tukee lihasten ja hermoston rakennetta ja säätelee muiden mineraalien toimintaa
Kalium: vaikuttaa sydämen verenkiertoon ja muihin kehon toimintoihin

Mikromineraaleja kehomme tarvitsee pienempiä määriä. Maximol solutions sisältää
jodia: hormonitasapainomme tarvitsee

seleenia: tehokas antioksidantti auttamaan immuunisysteemimme toimintaa
mangaani: tukee antioksidanttientsyymejämme

kupari: tärkeä solujemme terveydelle, erityisen tarpeellinen kasvissyöjille
rauta: kuljettaa happea soluille
sinkki: edistää solujemme toimintaa ja tukee immuunitoimintaa

kromi: huoltaa veren sokeri ja rasva-arvoja
molybdeeni: ks.artikkeli , välttämätön entsyymitoiminnallemme ja hermoston kehitykselle


Hivenaineita tarvitsemme hyvin pieniä määriä, mutta ne ovat silti hyvin oleellisia terveydellemme. Maximolin sisältämät hivenaineet eroavat myöskin edukseen vastaavista synteettisistä vaihtoehdoista. Täydelliset ravintotiedot mm. hivenaineista saat www.newaysscience.com, mikäli haluat lisätietoja.

ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity): Maximol sisältää korkealaatuisen uutteen greipin siemenistä, mansikoista, appelsiinista ja mustikoista sisältäen vielä mustikka- ja vadelmatiivistettä tukemaan perusantioksidanttitasapainoamme.

Aminohappoja ei valmistu kehossamme ja siksi kehomme täytyy saada niitä ravinnosta päivittäin. Maximolissa on uusi, erinomainen aminohapposekoitus tukemaan aminohappojen saatavuutta.

B-Vitamiinit ovat ensiarvoisen tärkeitä kehollemme liittyen moniin tärkeisiin toimintoihin.

Inuliini on tärkeä prebiootti, joka tukee Maximolin ravintoaineiden imeytymistä ja saa suolistossa aikaan positiivisen hyviä maitohappobakteereja suosivan kasvun ja näin terveemmän suolistobakteerikann
an.

Sisältö:
Riboflavin, Niacin, Vitamin C, Vitamin B6, Folate, Vitamin B12, Biotin, Pantothenic Acid, Calcium, Iron, Iodine, Magnesium, Zinc, Selenium, Copper, Manganese
Muut: Water, Fructose, Citric Acid, Magnesium Citrate, Calcium Chloride, Thiamin, Natural Flavor,
Muuta: Green tea, Salt, Magnesium Chloride, Potassium Iodide, Sodium Benzoate, Carmine, Maltodextrin, ZincCitrate, Ferrous Sulfate, Pyridoxine Hydrochloride, Copper Gluconate, Chromium Chloride, Chromium Molybdenum, Fulvic Acid, Blueberry Juice Concentrate, Raspberry Juice Concentrate
, Beet Juice Powder,
Fructo-Oligosaccharides, High ORAC Fruit Extract, Soy Protein Isolate (Non-GMO)

Maximol Solutionsin hinta on 37,03 (26,45) 500ml, päiväannos 15 ml. Suluissa oleva hinta jos on rekisteröitynyt.

P.S Lue myös edellinen päivitys mineraaleista


Emperors formulaKiinalainen yrttisekoitus, joka lisää energiaamme ja samalla rauhoittaa päivittäisessä stressissä. Vanha kiinalainen yrttisekoitus, joka parantaa ravinnon imeytymistä ja antaa fantastisen hyvänolon tunteen ja tasapainottaa kehoamme. Ming Dynastian aikana ainostaan Kiinan Keisari sai käyttää tätä tuotetta. Erinomainen tuote käyttää kuurina sairauden ja stressaavien elämäntilanteiden jälkeen, mutta tuotetta voi myös käyttää jatkuvaluontoisesti ravintolisänä ja lisäämäässä hyvänolontunnetta. Muita etuja tuotteesta on, että se vaikuttaa kynsien, ihon ja hiusten hyvinvointiin.
Avainsisältö:
Ginseng Root (Eleutherococci radix): ruusujuuri, aika tuttu Suomessakin. Piristävä, energiaa lisäävä vaikutus.
Astragalus Root (Arnicae radix): kurjenherne. Erinomainen lääkekasvi, laihduttava vaikutus, apua vilustumisiin, sydämen hyvinvointiin, fibromyalgiaan, auttaa yleiseen heikkouteen, stimuloi pernaa, maksaa ja keuhkoja. Apua astmaan, artriittiin, korkeaan verenpaineeseen, verenkiertoa tukeva.
Asparagi Root (Asparagi rhizoma): luonnon aminohappo
Rhemannia Root (Rehmannia radix): ukontulikukkauute. Ihoa hoitava ja piristävä.
Cistanches Herb (Cistanche salsa): näivekasvi. Vaikuttaa "haluihimme". Mieheni korjasi ettei kuitenkaan näivettävästi:)
Polygonati Rhizome (Rhizoma polygonati): tuoksuva juurakko. Apua yskään, huimauksee
n, heikkouteen, digitaliksen kaltainen vaikutus(käytetään sydämen vajaatoimintaan lisäämään sydämen pumppaustehoa ja rytmihäiriöiden hoidossa), apua vatsan hyvinvointiin.
Lycil Fruit (Fructus lycil): kiinanluumu, erittäin C-vitamiinipitoinen, sisältää flavonoideja.
Supplement:
Calcium (as carbonate)

Patentoitu sekoitus:
Eleuthero Root
Rehmannia Root
Polygonatum Rhizome
Lycium Fruit
Astragalus Root
Asparagus Root
Cistanche Deserticola Herb

Muut:

Maltodextrin
Croscarmellose Sodium

Cocoa Powder
Silicon Dioxide
Magnesium Stearate
Guar Gum

Pharmaceutical Glaze

Emperors formulan hinta 43,04 (30,74) Purkissa 240 tablettia, päiväannos 4 tablettia 2-3 kertaa päivässä. En pystynyt kovin kauan ottamaan 12 tablettia koska piristyin niin että yöunet menivät.Neways Authentic NewVera

Kokeaksesi täydellisen tehon Aloe Veran terveyttä edistävistä vaikutuksista, sinun täytyy kokeilla Newaysin juotavaa New Veraa. Ruuansulatusta tasapainottamaan ja piristämään ei ole markkinoilla New Veraa vastaavaa tuotetta. Aloe vera, tunnettu ihmekasvina, "ravintosisällön raskassarjalainen", sisältäen 20 aminohappoa, 9 entsyymiä, polysakkarideja, vitamiineja, mineraaleja, hivenaineita ja elektrolyyttejä.

Myös New Vera valmistetaan Newaysin patentoidulla Max Flash™ teknologialla. Se takaa tuotteille maksimaalisen tuoreuden, täyteläisen maun, täydellisen ravintokokonaisuuden ja korkeimman tason turvallisuuden ja puhtauden.

New Veran hinta on 32,28(23,06) 1000 ml: n pullo 30 ml aamuin illoin
Puri-Tea

Newaysin Puri-Tea on valmistettu tukemaan paksusuolemme toimintaa. Paksusuolen hyvä toiminta ja sen ylläpitäminen on ratkaisevan tärkeää terveydellemme. Suoliston ja vatsan hyvinvointi vaikuttaa terveyteen ja hyvinvointiimme. Puhdistava tee vatsan ja suoliston hyvinvoinnille. Voi auttaa myös painonpudotuksessa poistaessa kuona-aineita suolistosta. Sisältää mm. Hibiscus kukka: sisältää suuria määriä phytonutrienttejä (kuuluvat antioksidantteihin), jotka auttavat ruuansulatuksessa ja antaa hyvän maun ja tuoksun. Papayan lehti: sisältää papain-entsyymiä, joka hajottaa proteiineja ja hiilihydraatteja. Tukee ruuansulatusta ja sen säännöllistä toimintaa.

Muu sisältö: Senna leaf, Buckthorn Frangula, Hibiscus flower, Papaya leaf, Chamomile flower, Ginger root, Red rasperry leaf, Fennel seed, Lemon grass, Peppermint leaf, Orange peel, Sucralose.
Teetä pitäisi juoda enintään 7 päivää peräkkäin 1-3 kuppia päivässä aterian yhteydessä.
Puri-Tean hinta on 20,48 (14,63). Paketissa on 25 pussia.
Ravintolisien tuoteselvitykset olen kääntänyt Newaysin ruotsin- ja englanninkielisistä esitteistä, kuvat Neways.

torstai 31. maaliskuuta 2011

rekisteröityminen Newaysille
Moni on kysynyt kuinka tuotteita voisi kokeilla. Tuotteita saa tilata suoraan minultakin, mutta suosittelen kuitenkin rekisteröitymistä Newaysille (kerron eduista tarkemmin). Vaikka sen voi tehdä NEWAYSIN  kotisivuilta itsekin kannattaa ottaa ensin yhteyttä minuun, koska silloin saat tuotteet 40% halvemmalla hinnalla, eli suluissa olevat hinnat blogissani ja pääset mukaan bonusjärjestelmään. Rekisteröitymällä saat myös sähköpostia ja hyviä tietopaketteja Newaysilta sekä tiimimme koulutusta. Rekisteröityessäsi et sitoudu mihinkään, voit tilata yhden ainoan kerran ja jos et ole tyytyväinen tuotteisiin ei sinun tarvitse enää tilata. Tilaus maksetaan tilauksen yhteydessä VISA- tai MASTERCARD-luottokortilla. Rahti on n. 15 euroa/tilaus jolloin paketti tuodaan kotiovelle.

keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

antioksidantitkuva:spaweekblog.com

Vapaita radikaaleja
tulee kudoksiimme hengitysilman ja normaalin aineenvaihdunnan kautta. Nämä ovat parittomia happielektroneja ja ne hakevat kohdetta, johon purkaa ylimääräiset elektroninsa. Vapaiden radikaalien syntymistä elimistössä ei voi estää. Ne ovat myös osa elimistön puolustusjärjestelmää, sillä ne tuhoavat haitallisia bakteereja. Ongelmaksi ne muodostuvat, kun niitä on liikaa eikä elimistö ehdi korjata riittävästi niiden synnyttämiä vahinkoja. Vapaat radikaalit siis oksidoivat eli hapettavat solujamme - aivan samoin kuin ne hapettavat eli ruostuttavat rautaa. Keho tarvitsee riittävästi antioksidantteja, jotta vapaiden radikaalien tuhovaikutuksia voidaan minimoida.

Vapaita radikaaleja pääsee kehoon erityisesti:
Voimakkaan auringon säteilyn avulla
Urheilusuoritusten aikana
Ilman korkean otsonipitoisuuden takia
Tupakoinnin vuoksi
Alkoholin käytön vuoksi
Liian kaloripitoisen ravinnon ansiosta
Ilman saastumisen vuoksi
Elleivät elimistön puolustusmekanismit pysty eliminoimaan vapaita radikaaleja, ne
tuhoavat solukkoa
elimistö vanhenee ennenaikaisesti
tulehdustautiriski kasvaa
syöpäriski kasvaa
sydän- ja verisuonitautiriski kasvaa

Jokainen solumme joutuu päivittäin n. 10.000 vapaaradikaalin hyökkäyksen kohteeksi.Jos vapaat radikaalit pääsevät solun pintakerroksen läpi, ne saattavat osua DNA:an ja vahingoittaa sitä. Solun jakautuessa myös vahingoittunut DNA jakautuu. Solu jonka DNA on vahingoittunut voi muuttua syöpäsoluksi ja alkaa jakautua kontrolloimattomasti

Solujen pinnalle tulevat vapaat radikaalit saattavat muuttaa solun antigeenejä, jolloin immuunijärjestelmä ei tunnista solua omaksi ja alkaa tuhota sitä. Tällaisia autoimmuunisairauksia esiintyy varsinkin kilpirauhasessa, ohut- ja paksusuolessa ja nivelissä. Myös kaikki syöpämuodot, verisuonten kalkkeutuminen ja alzheimerin tauti voi olla vapaiden radikaalien aiheuttamaa.
Terve organismi on koko ajan tasapainossa. Se tuottaa yhtä paljon uusia soluja kuin entisiä tuhoutuu. Jotta uusia soluja voi muodostua tulee ravinnossa olla riittävästi kaikkia välttämättömiä aminohappoja. Soluvaurioita syntyy herkästi niissä elimissä, joissa solurakenteet sisältävät runsaasti monityydyttämättömiä rasvahappoja kuten sydämen, hermoston, aivojen, limakalvojen ja luuytimen solut. Mitä enemmän elin käyttää happea, sitä enemmän syntyy vapaita radikaaleja. Keuhkot ovat näin ollen erityisen alttiita oksidatiivisille soluvaurioille.

Newaysin laajakirjoinen antioksidantti, sisältää mm. kurkumaa, neidonhiuspuu-uutetta,
männynkuoriuutetta, viinirypäleensiemenuutetta, greipinsiemenuutetta, kaakao-, papu-uutetta, C-, E- ja A-vitamiinia. Sisältää sekä lyhyt- että pitkävaikutteisia antioksidantteja.