lauantai 9. huhtikuuta 2011

Green Qi- "viherjauhe"


Newaysin superfood sekoitus, Green Qi, 100% orgaaninen sisältäen suuren määrän hedelmiä ja kasvisperäisiä ainesosia ylläpitämään elinvoimaa, solujen terveellistä tasapainoa, tukemaan antioksidanttien saantia ja hyvää ruuansulatusta.
Green Qi sisältää runsaan yhdistelmän vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja ja ensiarvoisen tärkeitä entsyymejä. Tehokas ravitsemuksellinen yhdistelmä, joka saa sinut voimaan paremmin ja tasapainoisemmin.

Kasvava trendi on superelintarvikkeet, jotka antavat sinulle enemmän kuin vain perusravinnon ruokavaliossa. Kaikella ruualla on jonkinlainen ravintoarvo mutta jotkut ovat terveydellesi niin arvokkaita että niitä kutsutaan "superfoodiksi", superelintarvikkeiksi.

Avainainesosat:

PSB: Pre Sprouted Barley (ohran verso) sisältää runsaasti ravintoaineita. Avainasemassa ovat proteiinit, liukenevat kuidut, entsyymit, välttämättömät rasvahapot, vitamiinit, mineraalit ja aminohapot.

CHLORELLA: Levä, mikä on loistava ravinnonlähde. Sisältää laajan kirjon vitamiineja ja mineraaleja.

LINSEED: Pellavansiemenöljy on rikkain, luonnollisen omega-3 rasvahappojen lähde ja loistava vaihtoehto esimerkiksi kalaöljylle (erityisesti kasvissyöjille). Pellavansiemen on optimaalinen kuitujen lähde ja sisältää myös proteiinia ja kaikki kahdeksan aminohappoa antioksidatiivisilla ominaisuuksilla.

SPIRULINA: Myös levä, joka sisältää vitamiineja, paljon mineraaleja, aminohappoja ja entsyymejä

BARLEY GRASS: (ohran verso) joka säätelee elimistömme happo-emästasapainoa sekä tasapainottaa ja auttaa maksimoimaan solujen tehokkaan toiminnan.
Tukee ruoansulatusta ja aineenvaihduntaa sisältäen tehokkaita antioksidantteja ja anti-agin entsyymin.

(teksti käännetty Newaysin esitteestä, kuva Newaysin)

Green Qi on Newaysin "viherjauhe", mikä muuttaa kehoamme emäksisempään. Lue vielä lisää Chlorellasta ja Spirulinasta Superfood -sivuilta. Levien puhdistava ja myrkkyjä poistava vaikutus tuntuu minulle tärkeältä. Green Qi:hän sisältää myös paljon vitamiineja mutta myös antioksidantteja. Kerron myöhemmin myös antioksidanttiravintolisästä, Revenolista, mihin moni on yhtä ihastunut kuin minä Emperorsiin. Green Qi:hin olen myös ihastunut ja sitä sekä Maximolia olen antanut myös 14- ja 16- vuotiaille tyttärilleni. Tuotteethan ovat 100% luonnontuotteita ja turvallisia ja ne kokemukset mitä itse olen niistä saanut en voi olla antamatta niitä tytöillekin. Olin eilen juoksulenkillä varmaankin viiden vuoden jälkeen. Olen muuten ollut jumpissa mutta juosta en ole pystynyt polveni vuoksi. Juoksin eilen puolen tunnin lenkin ja minua ihmetytti kuinka nopeasti sain hengitykseni tasaantumaan, hapenottokykyni on parantunut huomattavasti. Neways tuotteista on myös monet urheilijat saaneet apua ja ravintolisäthän ovat tietenkin täysin doping-vapaita.

Lupasin myös kertoa muiden käyttäjien kokemuksia tuotteista:
Mieheni on käyttänyt tuotteita (Maximolia, Emperorsia kuukauden ja Green Qi:tä muutaman viikon vähemmän): Varmaankin kolmisen viikkoa kysyin lähes joka päivä huomaatko mitään, eikä tullut tunnustusta kunnes hän sanoi että hän tuntee saaneensa uutta energiaa, on töissä saanut tartuttua rästihommiin ja yleinen vireystaso on noussut:)
Esalla murtui kantaluu vuosi sitten ja se on kipuillut varsinkin pidempien lenkkien jälkeen. Tämä kipu on hävinnyt.

Laura 16v. Käyttänyt Maximolia kuukauden ja Emperors tabletteja pienemmällä annoksella ja Green Qi:tä muutaman viikon. Olo on pirteämpi ja mieli iloisempi. Esim. pizza ja muut rasvaiset ruuat "ällöttävät" ja tekee mieli enemmän kasviksia ja hedelmiä. Myös Esa sanoo että on alkanut lisätä paljon enemmän esim. salaattia ruokaansa.

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Probiootit

Probiootit ovat terveyttä edistäviä bakteereita suolistossa, jossa ne ylläpitävät hyvää bakteerikantaa osallistuen ruuansulatukseen, tiettyjen vitamiinien muodostamiseen, tautimikrobien kurissapitämiseen ja kuonanpoistoon.

Probioottien yksi tärkeä vaikutus on puolustusjärjestelmän tasapainotus.
Probiootit pystyvät vahvistamaan puolustusjärjestelmää mm. lisäämällä
vasta-ainetuotantoa, jolloin olemme vastustuskykyisempiä ympärillä riehuvia tauteja vastaan. Toisaalta ne rauhoittavat tulehdusreaktioita. Probiootit keskustelevat puolustusjärjestelmän kanssa suoliston alueella, mutta vaikutus välittyy koko kehoon mm. limakalvojen ja ihon parempana kuntona.

Probiooteiksi ( pro bio = elämän hyväksi ) kutsutaan hyviä bakteereja, jotka asuvat ihmisen suolistossa. Meille tuttu antibiootti on näiden vastakohta ja tuhoaa kaiken elävän bakteerikannan elimistössämme, niin pahat kuin hyvätkin bakteerit.

Nämä bakteerit ovat välttämättömiä ruoansulatukselle sekä laskevat kolesterolitasoa.
Ne pystyvät auttamaan kalsiumin imeytymistä, tuottamaan B- ja K- vitamiineja sekä entsyymejä, jotka toimivat hiilihydraattien, valkuaisaineiden ja rasvojen sulatuksessa.
Suolistobakteerit näyttävät auttavan tautien ja tulehdusten parantamisessa ja tuottamalla laajat varastot vasta-aineita, joita immuunisysteemi voi käyttää monissa tilanteissa. Ne auttavat herpekseen, ihottumiin, ruoansulatusongelmiin, krooniseen väsymykseen ja autoimmuunitauteihin kuten reuma ( fibromyalgia), myrkytyksiin jne. Lactobacillus ja bifidus bakteerit pystyvät estämään mm salmonella- ja kolibakteeritartuntaa. Laaja vaikutusalue johtuu yksinkertaisesti siitä, että ruoansulatus ja terve suolisto on kaiken terveyden perusta. 70 %:lla naisista ja 40 %:lla miehistä on hiivasieniongelmia, jotka on poistettavissa hyvällä maitohappobakteerikannalla.
Bakteerikanta voi myös heikentyä aspiriinin, kortisonin, heikon ruokavalion (liikaa rasvaa ja proteiineja), hiivan, sokerin, stressin, alkoholin tai liiallisen sinkin vuoksi. Tutkimuksissa on myös todettu, että iän mukana ihmisen hyödyllinen bakteerikanta vähenee ja vastaavasti myrkyllisiä yhdisteitä tuottavat clostridium perfrigens kannat lisääntyvät. Eräs tutkimus havaitsi näitä bakteereja ( Bifido infantis mm. ) sisältävien maitotuotteiden vähentävän suolistosyöpäriskiä. Eräs toinen tutkimus taas havaitsi bifiduksen olevan hyväksi maksan, munuaisten ja haiman terveydelle. Eräissä tutkimuksissa on myös todettu maitohappobakteerien vähentävän oleellisesti veren kolesterolia. Maitohappobakteerit auttavat myös laktoosi- intoleranssiin.

Lactobacillusbakteereja saa jogurteista ja maitohappokäytetyistä kasviksista, kuten hapankaalista, hapatetuista sienistä ja kurkuista. Kuitenkaan kaikista teollisesti tuotetuista jogurteista ja kurkuista ei löydy tätä bakteerikantaa. Suolakurkut, hapankaalit ja sienet ovat yleensä vain etikassa marinoitu eivätkä maitohappokäytettyjä kuten ennen vanhaan. Hyvän bakteerikannan ylläpito edellyttää myös, että ruokavalio on selvästi tuore ja raakaravinto -pitoinen kuumennettujen ja säteilytettyjen ruokien asemesta.

Probioottihoitoa käytetään paitsi
Suolistosairauksiin myös
kroonisiin hengitys- ja virtsatieinfektioihin
Maksasairauksiin
ihotauteihin ja allergioihin
Reumaan
syövän tukihoitona


Saksalainen kansanviisaus sanoo: "Der Tod sitzt in Darm" =
"Kuolema vaanii suolistossa"
tai "Der Mensch ist, was er isst" =
ihminen on mitä syö.
Jotta ravintoa voisi käyttää optimaalisesti hyväksi, on suoliston oltava ehdottoman terve.
Suolisto näyttelee myös tärkeää osaa immuunijärjestelmän toimintakuntoisena pitämisessä. Suoliston solut tuottavat ruoansulatusnesteitä ja -entsyymejä. Nämä tärkeät suoliston solut uusiutuvat 36 tunnin välein


Advanced Probiotic
kapseli sisältää 2,88 miljardia elinvoimaista solua, 5 maidotonta probioottista bakteeria
tukee ruuansulatusta, puolustusjärjestelmää, ehkäisee tulehduksia
Saccharomyces boulardii puhdistaa suolistoa, L-glutamin suojaa suolistoa ja tukee suoliston soluja
hillitsee haitallisten bakteerien kasvua
auttaa ravinnon ja ravintolisien imeytymistä