maanantai 4. huhtikuuta 2011

emäksinen keho

Löysin mielenkiintoisen Eric Gammalsin artikkelin "happamasta kehosta", johon nykyinen elämäntapamme meitä koko ajan enemmän ja enemmän vie. Hänellä on myös nettisivut, missä on mielenkiintoista tietoa. Ks. linkki Ph-tasapaino.fi

Gammals kirjoittaa artikkelissaan kuinka kehomme on luotu ylläpitämään pientä emäksistä puskurijärjestelmää niitä happoja vastaan, joita kehomme tuottaa aineenvaihdunnan, kuona-aineiden ja muiden myrkyllisten aineiden poistamiseen kehosta. Tämä puskuri ei kuitenkaan enää riitä nykyiseen elämänmenoon: pizzaa, kahvia, paistettuja ruokia, suklaata, virvoitusjuomia, alkoholia, valkoista leipää, juustoa, mikroaterioita ja transrasvoja sisältävä ruokavalio, johon vielä lisätään stressaava elämäntapa, saasteet, kemikaalit ja myrkyt. Tämä kaikki merkitsee sitä, että puskemme kehomme äärirajoille, sen yrittäessä selvitä tästä jatkuvasta, suunnattomasta happojen hyökkäyksestä.
Viimeaikainen ihmisen terveyttä, sairastumista ja sairauksia koskeva tieteellinen tutkimus on osoittanut yhä suuremmalla näytöllä että "happaman" elämäntyylin mukainen elämä on erittäin haitallista terveydelle ja että "emäksisellä" elämäntyylillä ihminen voi parantaa terveyttään, lisätä energiaa, elinvoimaisuutta, parantaa immuunijärjestelmää, lisätä nuorekkuutta ja suojautua sairauksilta.
Linkkaan Gammalsin artikkelin, jossa kerrotaan että tutkimus tuo päivänvaloon tieteellisiä todisteita siitä, että emäksiset mineraalit ovat ratkaisevan tärkeitä ihmisen terveydelle, ja jos ihminen ei saa rittävästi emäksisiä mineraaleja, väsymyksen, painon nousun (tai epäterveen laihtumisen), huonon ihon ja masennuksen kaltaisten oireiden lisäksi se voi varmasti aiheuttaa myös syöpää, niveltulehduksia, osteoporoosia ja monia muita sairauksia. Emäksisten mineraalien on osoitettu pienentävän riskiä sairastua syöpään, niveltulehdukseen, osteoporoosiin sekä sydän-ja verisuonitauteihin jne. Vain hapan keho sairastuu.

En voi tässä olla mainitsematta kuinka minulla on ollut kaikki oireet; väsymys, painon nousu, huono iho ja masennuksen kaltaiset oireet, ja nyt ne ovat melkeinpä poispyyhkäisty käyttäessäni Newaysin mineraalijuomaa + muita tuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti